Nani, Elyas, Humaira & Faris's Fotopage

By: nani nazrina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 11-Mar-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Makeup Class

 
 
 
View all 23 photos...
Akhirnya tercapai jgk hasrat nak belajar makeup dr kak mas (my mak andam masa tunang & kawin dulu) pd 5 - 7 March 2008. Kak mas tak kedekut ilmu & sanggup ajar walaupun sekarang ni busy jadi makeup artis utk program Cari Menantu musim ke2 kat tv9. Masa last day, kawan kak mas, kak awin offer kak mas dan saya jd model utk rancangan Wanita Hari Ini (WHI) segment fesyen pakaian manik....tetiba plk modeling jd bidang terjun....hehehhe..... Mula2 kekok jgk tp lama2 mcm ok je. Segment dlm WHI tu disiarkan pkl 12 tghari semalam...Lepas abis kelas berkobar2 beli makeup bag utk simpan semua barang2 makeup....bila ada makeup bag ni, tersusun sikit barang makeup....anyway thanks sgt2 to my hubby sbb bg support & memahami minat sy ni...









Kak mas


Me


Thursday, 21-Feb-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Damia Humaira Warded - 1 Year 2 Months

 
 
 
View all 10 photos...


Kesian kat anak mama sorang ni......kena warded 3 hari sbb high fever


Tuesday, 5-Feb-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Damia Humaira @ 1 Year 1 Month

 
 
 
View all 8 photos...




Monday, 31-Dec-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Damia Humaira @ 1 Year

 
 
 
View all 6 photos...


Monday, 24-Dec-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Cagamas’ 20th Anniversary Dinner

 
 
 
View all 47 photos...
Date: Wednesday, 12 December 2007

Venue: Diamond Ballroom, Ground Floor, Mandarin Oriental Kuala Lumpur

Honored Guest: Governor of Bank Negara Malaysia, YBhg. Tan Sri Dato’ Sri Dr. Zeti Akhtar Aziz

Artiste: Noryn Aziz

Gift to all staff: 4G Ipod Nano







[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net